Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سیدرضا صالحی امیری، وزیر ارشاد در حاشیه بازدید از سی امین نمایشگاه کتاب تهران درباره چرایی حضور برخی ناشران فعال در عرصه قاچاق کتاب گفت:در خصوص قاچاق. کتاب معاونت فرهنگی ما با هماهنگی اتحادیه ناشران و نیروی انتطامی و قوه قضاییه اقدام موثری را آغاز کرده اند.

وی افزود: در سال ٩٥ خوشبختانه به صورت جدی نسبت به این موضوع پیشگیری انجام شد و اکنون کار قاچاق کتاب نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده است، نیروی انتظامی با برخورد صریح و قاطع و همچنین قوه قضاییه با صدور احکام جدی اظلاعاتی که اتحادیه و وزارت ارشاد به انها می دهد مجموعا با جریان قاچاق کتاب به شدن برخورد می کنند و این جز اصول ما است و اجازه نمی دهیم افراد سودجو در این زمینه فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ادامه داد: اما ان چیزی که مهم است این است که روند رو به کاهش است و در اینده نزدیک ما شاهد خواهیم بود که قاچاق کتاب در ایران محدود خواهد شد.

وی افزود: در این خصرص قدم های موثری برداشته شد و امور اجرایی به صنوف تخصصی واگذار شد، در برنامه تعریف کردیم که سال آینده همه امور اجرایی را به اتحادیه واگذار کنیم و مسئولیت سیاست گذاری به عهده معاونت فرهنگی ارشاد باشد. این جهت گیری به نفع مردم دولت و دستگاه های فرهنگی است هر کسی بخواهد در این کشور دولت را اداره کند؛ باید بداند که مردم دلسوزتر از همگان برای عمر فرهنگی هستند دولت باید بپذیرد در سیاست گذاری و نظارت نقش داشته باشد.

وزیر ارشاد در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا با توجه به وضعیت فعلی که تشکل های نشر در درون خود با مشکلاتی روبرو هستند، این توان را در آنها می‌بینید که کلید نمایشگاه را به دستشان بسپارید گفت: بنای ما تقویت صنوف است، هم تقویت مادی، هم تقویت معنوی و زیرساختی من معتقدم اتحادیه ها و صنوف نشر اتحادیه های تاریخی و قدیمی هستند، با سابقه طولانی باید به آنها اعتمادکنیم و امور را واگذار کنیم؛ و موانع را ازپیش پای آنها برداریم.

وی گفت در حوزه مالیات و بیمه نیز مشکلانی وجود داشت و حمایت هایی باید انجام شود؛ اما امور اجرایی را خود تشکل ها باید انجام دهند از نظر من این ظرفیت در بدنه نشر وجود دارد و باید فضای اعتماد بین ارشاد و انحادیه ها شکل گیرد.

وزیر ادامه داد: ما منکر مشکلات نیستیم، سه مسئله را باید همزمان دنبال کرد؛ اولا گسترش بی رویه نشر در کنار کاهش کتاب فروشی ها به مصلحت نیست باید یک تبادل منطقی میان نشر کتاب توزیع و مصرف وجود داشته باشد.رشد بی رویه ناشران باید متوقف شود و ناشران موجود باید مورد حمایت قرار گیرند.

وزیر با بیام اینکه نکنه دوم حمایت است گفت: حمایت سه وجه دارد ؛ حمایت حوقی و مادی و معنوی. اما نکته سوم برداشتن موانع از مسیر ناشران لست که دولت تلاش کرده است موانع را بردارد. البته کماکان این موانع وجود دارد ؛ اکنون دو مسئله مالیات و بیمه ناشران را اذیت می کند.

وزیر ارشاد گفت: در هفته جاری با وزبر اقتصاد تفاهم نامه مالیاتی برای صنعت چاپ و نشر و حوزه هنر امضا کردیم که هفته آینده این تفاهم تامه منتشر می شود. در قانون جدید مالیات، ما معافیت مالیاتی برای حوزه فرهنگ و هنر قائل شدیم که الان در نوبت بررسی مجلس است. در حوزه بیمه با مجموعه تامین اجتماعی به توافقاتی رسیدیم و تسهیلاتی را برای ناشران قائل شدیم . فکر میکنم همچنان باید قدم هایی را برای حمایت از ناشران برداریم.

وی درباره بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران گفت:‌ آرزوی قلبی جامعه فرهنگی، مولفان و ناشران است. که دیدار رهبری از نمایشگاه اتفاق بیافتد، ما این تقاضا را هم کتبی و هم شفاهی از زبان این عزیزان اعلام کردیم و مشتاق حضور پر پرکت ایشان هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند


آقای اسماعیل جانعلی پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: بخش خارجی نمایشگاه کتاب تهران با حضور بیش از ۵۰ ناشر به صورت مستقیم و کتاب‌های صد ناشر در قالب اعطای نمایندگی جدیدترین آثار منتشر شده در جهان را عرضه می‌کند.
وی گفت: بررسی و ارزیابی کتاب‌ها از ماه‌ها قبل شروع شده که پس از تسهیل ورود کتاب‌ها از مبادی گمرکی، غرفه‌ها به ناشران تحویل شد.
مدیر کمیته ناشران خارجی گفت: ناشران خارجی از ۱۵ کشور به صورت مستقیم حضور دارند و برخی دیگر در بخش بین الملل نمایشگاه به ارائه محصولات خود پرداخته اند.
آقای جانعلی پور افزود: ما تلاش کردیم این کتاب‌ها از میان آثار منتشر شده ده سال اخیر باشد و کتاب‌های جدیدتر که در پنج سال گذشته منتشر شده است تخفیف بیشتری دارد.
وی گفت: کتاب‌های جدیدی که در بخش مجازی ارائه می‌شود نیز از یارانه بیشتری برخودار است.
نمایشگاه کتاب در این دوره با ارائه بیش از پنجاه هزار عنوان کتاب در بخش خارجی نسبت به دوره قبل برگزاری آثار بیشتری ارائه کرده است.
دو شب گذشته نیز ۲۴ تن کتاب از کشور‌های عربی به نمایشگاه کتاب رسیده است.
سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برپاست.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب